پاسخ به پنج شایعه درباره محصولات غذایی

به گزارش وبلاگ وردپرس، آرش غفاری کارشناس صنایغ غذایی در توئیتر خود به پنج شایعه مهم برای استفاده از محصولات غذایی پرداخته است:

پاسخ به پنج شایعه درباره محصولات غذایی

1- آیا تخم مرغ با رنگ پوسته تیره پرخاصیت تر است؟

جواب: تخم مرغ با پوسته تیره (اصطلاحا رسمی یا محلی) هیچ مزیت غذایی بر تخم مرغ معمولی با رنگ پوسته سفید ندارد و الکی پول اضافه ندید.

این فقط تفاوت نژادی مرغ تخم گذار است که این تفاوت رو ایجاد می نماید.

2- آیا آرد های سفید خانگی با وایتکس سفید میشود؟

جواب: خیر راه های شیمیایی مانند استفاده از دی اکسید کلرین (مجاز) برای اینکار وجود دارد. اما عمده ترین راه ترکیب مقداری آرد سویاست که بصورت طبیعی دارای آنزیم لیپوکسیژناز هست. این آنزیم رنگ زرد طبیعی گندم را روشن میکند.

3- آیا ماست هایی که دارای شیرخشک هستند تقلبی اند؟

جواب: خیر، برای فراوری ماست پرچرب حداقل ماده خشک استاندارد 8/5 هست و، چون ما شیری با این چربی در شرایط تجاری نداریم، شرکت ها تا 2٪ شیر خشک بر اساس فرمول استاندارد به ماست اضافه می نمایند.

نکته: شیرخشک محصولی تقلبی نیست.

4- آیا به ⁧ سیب ⁩ مواد شیمیایی و براق سرطانزا می زنند؟

جواب: خیر واکس سیب یک پوشش گیاهی از جنس صمغ (نوعی نشاسته) که گیاهی و خوراکیست و برای کاهش رطوبت و فساد زودرس به سیب می زنند. این کار در تمام جهان قانونی و بی خطر تلقی میشه و برای جلوگیری از ضایعات انجام میشود.

5- سوال: تفاوت مرغ سبز با ارگانیک چیست؟

جواب: مرغ ارگانیک در ایران بی معنی است و بیش از یکسال است که سازمان دامپزشکی کشور مجوز فراوری مرغ سبز رو صادر نکرد و مرغ ها بر اساس نوع مرغ و تجهیزات کشتارگاه شرایط به سه گرید +A، A و B تقسیم میشوند.

منبع: فرارو

به "پاسخ به پنج شایعه درباره محصولات غذایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پاسخ به پنج شایعه درباره محصولات غذایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید