نظارت ها برای افزایش کیفیت نان در چهارمحال و بختیاری افزایش یابد

به گزارش وبلاگ وردپرس، الله کرم نصیری بعد ازظهر یکشنبه در شورای آرد و نان با اشاره به اینکه نظارت ها برای افزایش کیفیت نان در چهارمحال و بختیاری افزایش یابد، گفت: تمهیدات لازم برای افزایش کیفیت نان در این استان فراهم گردد.

نظارت ها برای افزایش کیفیت نان در چهارمحال و بختیاری افزایش یابد

وی بیان نمود: فراوری آرد با کیفیت در سطح استان زمینه ساز افزایش کیفیت نان در استان می گردد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار چهارمحال و بختیاری بیان نمود: اهمیت کیفیت نان برای مردم بسیار مهم است و باید کوشش کرد نانوایان نان با کیفیت در اختیار مردم بگذارند.

وی ادامه داد: نظارت ها توسط جهاد کشاورزی، علوم پزشکی و تعزیرات بر روی توزیع آرد و نانوایان افزایش یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه افزایش رضایتمندی مردم در پخت نان با کیفیت در سطح استان لازم است، ادامه داد: برگزاری دوره های اموزشی برای نانوایان در سطح استان لازم است.

وی ادامه داد: برگزاری دوره های اموزشی پخت نان زمینه ساز افزایش کیفیت نان در سطح استان است.

منبع: خبرگزاری مهر

به "نظارت ها برای افزایش کیفیت نان در چهارمحال و بختیاری افزایش یابد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نظارت ها برای افزایش کیفیت نان در چهارمحال و بختیاری افزایش یابد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید