رژیم سیب زمینی چگونه است و چقدر لاغر می نماید؟

به گزارش وبلاگ وردپرس، وب سایت دکتر کرمانی: رژیم سیب زمینی یا برنامه غذایی سیب زمینی یک رژیم کوتاه مدت است که ادعا می گردد به افراد یاری می نماید و در زمینه کاهش وزن سریع به نتیجه می دهد. این رژیم غذایی یک روش تغذیه متعادل مانند رژیم های غذایی دیگر نیست. هواداران این رژیم ادعا می نمایند رژیم سیب زمینی روشی سریع برای کاهش وزن، کاهش التهاب، تنظیم مجدد اشتها برای آغاز کاهش وزن و سالم تر غذا خوردن است.

رژیم سیب زمینی چگونه است و چقدر لاغر می نماید؟

این رژیم توسط پزشکی در سال 1849 به دلیل چاق و بد خلق شدن مردم و مسائل هاضمه ابداع شد. از آنجا که مسائل چاقی و گوارش امروزه بدتر هم شده است و مردم مداوم به دنبال راه های سریع برای رفع کردن آنها هستند رژیم سیب زمینی نیز دوباره تبدیل به یکی از ترندها شده است.

چگونه رژیم سیب زمینی می گیرند؟

رژیم سیب زمینی ایده بسیار ساده ای است و رعایت کردن آن برای فرد هزینه ای ندارد. همان طور که از نامش پیداست تنها چیزی که در طول رژیم خورده می گردد سیب زمینی است.

فرد در روز 1 تا 2.5 کیلو سیب زمینی می خورد که البته بستگی به اشتهای هر فرد دارد. هیچ غذای دیگری در این رژیم وجود ندارد. اگر دوست داشته باشید کمی نمک به آن اضافه کنید. پزشک ابداع نماینده معتقد است بر روی سیب زمینی نمک نپاشید اما اگر باعث می گردد به سیب زمینی طعم دهید و به رژیم پایبند بمانید مصرف مقداری نمک اشکال ندارد.

نمک باعث احتباس مایعات در بدن می گردد و این نوع رژیم غذایی تا حدود زیادی باعث از دست دادن آب بدن می گردد که وزن آب بدن در کاهش وزن اصلا به حساب نمی آید. در طول این رژیم چای سیاه، دمنوش، قهوه سیاه (بدون اضافه کردن شیر و شکر) و آب بنوشید. به دارندگان این رژیم توصیه می گردد داروهای ضروری مصرف گردد و نیمی از مکمل های مورد استفاده تان را بخورید.

در زمان اجرای رژیم سیب زمینی نباید ورزش های سنگین انجام دهید. ورزش سبک یا پیاده روی گزینه های خوبی برای اضافه شدن به رژیم سیب زمینی هستند. راهنماهایی برای بهترین روش پختن سیب زمینی نیز وجود دارند. آب پز کردن سیب زمینی سبب از بین رفتن مقدار زیادی از مواد مغذی آن می گردد.

در این رژیم هدف آن است که افراد بیشترین بهره را از پتاسیم موجود در سیب زمینی ببرند چون افراد بسیاری دچار کمبود پتاسیم هستند. دو روش برای پخت سیب زمینی وجود دارد:

1. سیب زمینی ها را در آب شیرین، آب پز کنید و سپس 24 ساعت در یخچال قرار دهید تاخنک شوند. همچنین آبی که با آن سیب زمینی را آب پز نموده اید نگه دارید چون سرشار از مواد مغذی است و در طول روز از آن بنوشید.

2. سیب زمینی را کباب یا بخارپز کنید و بعد تا 24 ساعت در یخچال نگه دارید تا خنک گردد چون قراردادن سیب زمینی در یخچال باعث می گردد نشاسته های مقاوم آن افزایش یابد و به احساس سیری و کنترل اشتها یاری می نماید. اگر به هر دلیلی نسبت به نشاسته مقاوم حساس هستید و بعد از خوردن سیب زمینی های پخته احساس نفخ می کنید باید آنها را به صورت گرم بخورید.

برای چه مدت رژیم سیب زمینی را باید ادامه داد؟

طول مدت رژیم سیب زمینی بر اساس ادعای پزشک ابداع نماینده، بستگی به هدف فرد دارد. این رژیم را تا زمان رسیدن به تناسب اندام ادامه دهید (البته اگر از کمبود ویتامین ها و مواد معدنی دچار بیماری نشوید) . افرادی این رژیم را برای 10 روز، یک ماه و حتی یک سال انجام داده اند که رعایت کردن چنین رژیمی برای 3 تا 5 روز توصیه می گردد. البته بعضی نیز به صورت هفتگی انجام می دهند یعنی سه روز در یک هفته را رژیم می گیرند و روزهای دیگر را عادی غذا می خورند و سپس در هفته های آینده به مرور به تعداد روزها اضافه می نمایند.

در 1.5 کیلو سیب زمینی چه مواد مغذی وجود دارد؟

  • 1034 کالری
  • 244 گرم کربوهیدرات
  • 32.7 گرم فیبر
  • 13.3 گرم یا 3.3 قاشق چای خوری قند
  • 1.4 گرم چربی
  • 22 گرم پروتئین
  • ویتامین B کمپلکس و ویتامین C
  • مس، آهن، منیزیم، منگنز، زینک، پتاسیم و فسفر

مواد مغذی داخل سیب زمینی زیاد است اما شامل همه ویتامین های مورد احتیاج بدن نمی گردد. به همین دلیل توصیه می گردد رژیمی بهره ببرید که شامل تمام گروه های غذایی باشد. متاسفانه ادعا می گردد انجام دادن این رژیم برای طولانی مدت ایرادی ندارد در حالی که فرد پس از کوتاه مدت با کمبود جدی بعضی مواد مغذی روبرو می گردد. یکی از خواص سیب زمینی نشاسته مقاوم آن است که در ادامه شرح خواهیم داد.

رژیم سیب زمینی رژیم سیب زمینی ؛ نشاسته مقاوم

نشاسته مقاوم نوعی از نشاسته است که بدن قادر به هضم آن نیست. این نوع نشاسته در معده یا روده کوچک هضم نمی گردد و به روده بزرگ می رسد. در روده بزرگ، باکتری های خوب از نشاسته مقاوم طی یک فرآیند تخمیر برای ساخت زنجیره کوتاه اسید چرب استفاده می نمایند.

مزایای نشاسته مقاوم

نشاسته مقاوم به خاطر نوع هضمش باعث بالا رفتن ناگهانی قند خون نمی گرددو در واکنش به آن انسولین کمی فراوری می گردد. تحقیقات نشان داده اند که نشاسته مقاوم باعث کاهش سطح گلوکز در پاسخ به وعده غذایی می گردد و حساسیت به انسولین را بهبود می بخشد.

نشاسته مقاوم سبب کاهش اشتها و ذخایر چربی می گردد. تمام این تاثیرات با کاهش وزن در ارتباط هستند. نشاسته مقاوم به خوبی سلامت میکروبیوم را به وسیله ساخت زنجیره های کوتاه اسید چرب بهبود می دهد. زنجیره کوتاه اسید چرب برای تثبیت سلامت روده بسیار مهم است. آنها موجب کاهش التهاب، سرعت بخشیدن به التیام و کاهش مقدار باکتری های بد روده می شوند.

زنجیره کوتاه اسید چرب ها سبب کاهش pH روده می شوند که باکتری های بیماری زا و قارچ را متوقف می نمایند چون این موارد در فضای اسیدی به خوبی رشد نمی نمایند. بوتیرات یکی از اسید چرب های مهم است که توسط نشاسته مقاوم فراوری می گردد. بوتیرات ضد التهابی است و به کاهش نفوذپذیری روده یاری می نماید. بسیار مهم است که مواد سمی در روده بماند و وارد جریان خون نگردد.

اختلال در میکروبیوم روده مستقیما با چاقی در ارتباط است. به همین دلیل مهم است که باید سیب زمینی را بپزیدو 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید. نشاسته های مقاوم به این شکل ساخته می شوند. بنابراین همواره سیب زمینی را به صورت سرد یا در دمای اتاق میل کنید. اگر سیب زمینی ها را با حرارت بالا درست کنید، بیشتر نشاسته های مقاوم آن از بین می رود.

سخن پایانی

سیب زمینی به دلیل داشتن نشاسته مقاوم (در حالت سرد) و فیبر بالا یک غذای مناسب برای گنجاندن در رژیم غذایی است اما از سیب زمینی یا هر غذای دیگری به عنوان تنها غذای مصرفی در رژیم غذایی استفاده نکنید. یک غذا هرچقدر هم مواد مغذی داشته باشد پاسخ تمام احتیاجهای بدن را نمی دهد. تنها مزیت رژیم سیب زمینی این است که از آن برای رژیم غذایی متعادل الگو بگیرید و سیب زمینی را به همان روشی که در این رژیم آمده است، مورد استفاده قرار دهید

منبع: cronometer

منبع: برترین ها

به "رژیم سیب زمینی چگونه است و چقدر لاغر می نماید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رژیم سیب زمینی چگونه است و چقدر لاغر می نماید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید